Soluții complexe în Reparația și Construcția de spații locative și comerciale, dar și proiectarea acestora, pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Reparații spații locative

Servicii complete de renovări interioare, reparații apartamente, spații comerciale, din faza de construcție, "varianta albă" până la predarea la cheie. Casa Bella Group ofera servicii complete pentru toate tipurile de imobile ce necesita renovate sau reparate. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu oferim servicii complete de renovare imobile si nu numai. Realizam constructii de case fiabile pentru tine si familia ta.

Reparații spații comerciale

Executăm orice tipuri de lucrări și reparații, compartimentări, reamenajări spații, înființări de noi birouri, instalații sanitare-electrice, tâmplărie PVC și Al (aluminiu), reparații AC (aer condiționat), și alte lucrări la cerința clientului și pe proiectele acestuia. Ne caracterizează profesionalismul, atenția la detaliu și alături de ideile dumneavoastră și experiența noastră putem pune în valoare spațiul comercial, îi putem personaliza aspectul și designul.

Construcția caselor

Având o experiență de peste 10 ani în construcții civile, comerciale și industriale, vă oferim consultanță și suport pentru a materializa visul dumneavoastră de a ridica o casă. Sursa noastră principală de inspirație sunt nevoile și așteptările celor care își doresc o casă premium.Noi urmărim, studiem și în același timp respectăm tendințele normativelor în vigoare, privind proiectarea și construcția de case pentru mai multe generații.

Elaborare proiecte de construcții / Proiecte de design interior

Realizăm proiecte complexe pentru orice lucrări cu privire la Reparația și Construcția de spații locative și comerciale .

Amenajări interioare

.

Montare acoperiș

.