Cum se formează Prețul pentru serviciile de Reparații Apartamente, Renovări interioare, Design Interior sau Construcțiea de Case în Chișinău?

De cele mai multe ori este destul de greu să estimăm Prețul pentru serviciile de Reparații Apartamente, Renovări interioare Design Interior sau Construcțiea de Case. Nu există proiecte perfect identice, întodeauna preferințele clienților sunt diferite. De asemenea, complexitatea lucărilor este diferită. Totuși, ne porpunem în cele ce urmează să vă dăm niște repere cu privire la factorii care influiențează prețul într-un proiect de reparație de apartament, case sau oficii. De asemenea, ne propunem să descriem mai jos formula în care puteți planifica eficient bugetul pentru reparații interioare și construcții.

Poți trece direct la prețuri estimative în josul paginii. Recomandarea noastră este însă să citeși informația prezentată mai jos.

Întocmirea devizului de cheltuieli.

 De fiecare dată prețul exact pentru Reparația Apartamentului, Renovarea Casei sau Construcția Casei Particulare poate fi oferit după realizarea devizului de cheltuieli, în acest sens este nevoie de:

  • Planul tehnic al locației.
  • Proiectul de design interior sau descrierea detaliată a preferințelor de design interior.
  • Însă cea mai simplă și corectă modalitate de întocmire a devizului de cheltuieli se efectuiază în urma vizitei la obiect, în așa fel meșterul sau managerul de proiect va putea să facă toate măsurările necesare.

Factorii care influiențează prețul pentru serviciile de reparații apartamente și construcții de case.

  • Suprafata totala a apartamentului – De cele mai multe ori prețul per m2 este mai redus atunci când apartamentul care urmează a fi renovat are o suprafața mai mare.
  • Stlilul de design interior ales – Stilul de design interior este de asemnea determinant în stabilirea prețului, de exemplu, stilul loft presupune existeța unui număr redus de elemente de decor, acest lucru poate influența prețul, reducând anumite costuri.
  • Materialele de construcție alese – Formula în care sunt achiziționate materialele de construcție și finisare pot influiența semnificativ bugetul proiectului. Recomandarea noastră este să fie alese material de construție de o calitate recunoscută și dovedită în timp. Suntem convinși că alegerea unor materiale de construcție de proastă calitate poate zădărnici efortul meșterilor dea respecta proiectul de design.  O altă recomandare  ar fi să procurați materialele de construcție prin intermediul companiei care exeută lucrările. De cele mai multe ori compania contractată beneficiază de reduceri în cele mai importante rețele de distribuție.
  • Alte preferințe de renovări și amenajare – Desigur sunt și multe ale aspect care influiențează prețul, despre toate acestea trebuie să vă comunice meșterul în mometul primei vizite la obiect. Noi putem enumera aici cîteva dintre aceste aspect, cum ar fi: necesitatea demolărilor, calitatea rețelilor interioare, metoda de finisare a pereților sau existența sistemelor ascunse de încălzire.

Ținând cont de cele spuse mai sus, este destul de greu să estimăm anumite prețuri pentru serviciile de renovări și construcții fără a avea planul tehnic și proiectul de design. Compani CasaBella Group vă poate calcula un deviz de cheltuieli în maxim 24 de ore de la efectuarea vizitei la obiect și recepționarea informațiilor suplimentare necesare.

Solicită vizită la obiect

Găsește-ne pe rețelele sociale